BODA EN LA MASÍA CAN MAGÍ | ALBA & PAU

Aíxí comença aquesta aventura!

Aquest estiu vam viure el dia que ens portaria un pas més enllà com a parella. Un dia ple de màgia, il·lusió, plors i somriures.
Com tots sabeu, estàvem de viatge pel Marroc, on vam passar uns quants calorosos i magnífics dies aquest agost. Un viatge de colors i emocions que va tenir un final totalment inesperat, més aviat, inesperat per mi!
A finals d’agost vam decidir fer l’última aventura per aquest país tan especial i ens vam endinsar al Desert del Sàhara, a Merzouga. Després de la nostra excursió amb camell i una nit amb vistes a les estrelles des de la haima a so dels tambors, vam anar a dormir esgotats, per llevar-nos ben aviat i anar a veure la sortida del sol.

El matí del 17 d’agost, el Pau molt nerviós m’insistia per anar a veure la sortida del sol des de la duna més alta que es veia, la gran duna d’Erg Chebbi, tots dos, sols, ell i jo. No us penseu que és fàcil caminar per aquella sorra tan fina, sinó, tot el contrari, però va valdre la pena escalar i escalar fins a arribar al cim.

Un cop a d’alt, el millor paisatge que mai havia vist, amb petites petjades d’una guineu del desert que havia passat uns segons abans que nosaltres i a les que l’aire no havia donat temps d’esborrar.
Entre riures i abraçades, just quan començava a sortir el sol, a l’alba, el Pau es va agenollar i no us diré les paraules que em va dir, però sí que vam decidir passar la resta de les nostres vides junts.
Un anell així ho simbolitza i aquestes fotos us ajudaran a imaginar un dia que mai podré oblidar.

Les invitacions!

La invitació és molt important o això pensem nosaltres, ja que és el primer contacte que tindreu tots amb el nostre dia, amb el nostre casament!
Després de remenar webs, buscar per blogs i Instagram…no trobàvem la invitació que volíem que representés el nostre dia; un dia de natura, festa, elegància i romanticisme. Així que vam decidir que les faríem nosaltres mateixos!
Us deixem unes fotos de com les vam anar fent una per una amb tota la il·lusió del món per cada un de vosaltres!

Can Magí

Can Magí ens va enamorar des d’un primer moment, un lloc cuidat fins a lúltim detall i en el que ens vam sentir a gust des del primer instant en que vam entrar per primer cop. Ja podiem anar mirant altres finques, que no en van ser poques…però sempre tornavem a la idea de Can Magí.
Ens va transmetre una energia tan especial que ho vam tenir clar, no podia ser a cap altre lloc.
Es tracta d’un magnífic espai presidit per una masía construida l’any 1878 que actualment té un estil modernista rodejada d’un jardí espectacular. Esperem que us agradi tan com a nosaltres!
Us adjuntem un mapa on podreu veure la seva localització i algunes fotografies per a que aneu agafant ganes de venir!

Alba.

Lugar de la ceremonia: Masía Can Magí

Vestido de la novia: Rosa Clará

Flores: @cescagarciagarcia

Fotomatón: Fulanito & Menganita

Bailarines: Gift Empire

Iluminación: Atmosfera

Catering Sensaciones

VER MÁS BODAS

BODA BARCELONA, BODA VINTAGE, BODAS, MASIA PARA BODAS, DESTINATION WEDDING PHOTOGRAPHER, DESTINATION WEDDING PHOTOGRAPHER BARCELONA, FOTOGRAF CASAMENT BARCELONA, FOTOGRAFIA ARTISTICA DE BODA, MASIA BARCELONA, FOTOGRAFO, FOTOGRAFO BODA BARCELONA, PHOTOGRAPHER, WEDDING, WEDDING PHOTOGRAPHER, MASIA PARA BODA BARCELONA, BODA CIVIL BARCELONA, BARCELONA ESPAI BODA, FOTOGRAF CASAMENT GIRONA, FOTOGRAFO DE BODAS, LA MASIA SANT CUGAT, CASARSE EN CATALUÑA